Beate Trosdahl
 Kringstadstien 8, 6411 Molde

mail:
 Beate.Kristin.Trosdahl@axtech.no

 
 

Kopier gjerne vår banner hvis du linker siden
 
   

Hei, jeg heter Beate og er matmor for Buffon. Jeg er så utrolig glad for at jeg skaffet meg en bouvier. Det er virkelig en hund etter min smak og etter mitt behov. Jeg så min første bouvier en gang jeg var på fjellet. Den kom glad og fornøyd opp lia med en diger slede bak seg. Oppå sleden lå det utstyr for både store og små, som var på tur den dagen. En slik hund må jeg bare ha tenkte jeg. Jeg tok kontakt med eieren, og noen måneder etter ble jeg den stolte eier av en bouvier. Buffon er den første, men ikke den siste.

På denne siden vil jeg presentere Buffon sin menneskelige familie. En familie som er glad i han uansett hvordan han gjør det i ringen. 

 

Buffon og jeg på toppen av Ystetind høst-04

   

Her er "pappa" Ivar og Kringstadnakkens Virpii. En glad og søt liten Dachshund, Buffon sin aller beste hundevenn! Ivar og Virpii elsker å jakte. Buffon og jeg er av og til med på jakt, men er bare med for å jage dyr til de som står på post. Ivar er utrolig glad i dyr, så til sammen er vi dynamitt. Han har vært eier av en Groendaeler for noen år tilbake. Den het Brando og var veldig lydig.

   
   
Buffon

 

 

 

 

 

Til toppen av siden

copyright © buffonyx.com