Nevø Kristoffer, 2009 Nevø Kristoffer, 2009
   

 

Dette er Marthe. Hun er 15 år.  Hennes interesser er: seiling, kunstløp, data og sist, men ikke minst- hun elsker dyr. Virpii blir helt tulling når hun kommer hjem fra skole eller turer. Buffon er mer nøytral og nøyer seg med at hun sier hei, og klør han litt bak øret.
 
   
   

Harald er en munter fyr på 14 år på bildet. Det beste han vet er å erte mora si! Han er Buffon sin største fan, og det var han som fant på navnet hans. Navnet stammer fra en spiller på Juventus. Harald liker også å ta bilder!

   
   

Her presenteres 18 åringen i huset. Han liker ikke dyr, og kommer nok ikke til å skaffe seg noen heller. Et unntak er denne "pakkeanda", den syntes han var fin.  Grunnen er nok at den inneholdt en gave på bursdagen hans. Han elsker musikk, og liker å trene. For tiden går han på teknisk allmennfag, og har tre år igjen der.

   
   

Her har jeg den gleden av å presentere vårt nye familie medlem. Hun heter Be og kommer fra Thailand. Hun skal bo hos oss et år. Hun er 16 år, og er en AFS student. Hun har begynt på Molde videregående skole. Hun liker musikk, lese bøker, ha det morsomt og hun er kjempeflink til å fotografere!

   
 
En glad og fornøyd Marthe på vei fra  hundeutstillingen i Stavanger
   

Tror noen der ute at disse to er glad i hverandre? Harald og Virpii i senga på hytta dagen
før NKK`s utstilling på Hamar -05
   Fint i møre og romsdal, ikke sant?

Marthe bak på sleden som buffon elsker å trekke!

   
Ivar på hjulaksla
   
Beate sitter og ser rett ned i Tomrefjorden. Bildet er tatt på toppen av Ystetind. Dere kan tro det var artig å renne ned derfra:) Ivar på vei ned fra Ystetind. Han  hadde skiene til Beate  i sekken hele veien ned. I og med at hun skulle prøve snowboard ferdighetene sine, hehehe.
   
 Pappa og Be på fisketur Be på sin første topptur!
   

 

 

 

 

Til toppen av siden

copyright © buffonyx.com